Gå til indholdet

shad_left

shad_right

facebook

KRK

Mørk, gråsort finish, afrundede kanter og gule højtalerenheder i kevlar - KRK-monitorer genkendes let på deres udseende. Men udseende er ikke noget mål i sig selv. Hele formålet med designet er at få en så ren og korrekt lyd frem som muligt. Mange monitorhøjtalere er modificerede for at give lyden en bredere og mere spatial karakter. Dette kan dog føre til negative bieffekter, eksempelvis når sådanne højtalere anvendes til nedmixning, eftersom resultatet ofte tilpasses den modificerede højtalerresponse. Resultatet bliver, at det færdige mix ikke lyder naturligt i andre højtalere. Med KRK-monitorer undgås dette problem. Eftersom deres lydgengivelse er ukomprimeret og "ren", lyder det færdige mixresultat naturligt i stort set alle andre højtalere.

KRK Systems V-Series 4 nearfield studio monitors are specifically designed for audio production applications where accurate reproduction is critical. KRK worked with hundreds of pro engineers/producers/mixers to develop these groundbreaking monitors. Recording and broadcast studios as well as sound design and audio production houses will benefit from adding the V Series 4 as the go to monitor of choice.

V-Series 4 includes 14 user selectable EQ settings to ensure proper setup for room acoustics and placement anomalies as well as taste and individual preference. The KRK design team has painstakingly modeled and analyzed hundreds of monitor placement and room acoustic situations to ensure that KRK delivers the most useful tools with minimal adjustments.

Aktive studiemonitorer med LF-enhed i vævet Kevlar og 1” Silk Dome Tweeters. Serien bygger på samme design som KRK E8B Exposé og består af tre modeller; VXT4, VXT6 og VXT8. Den åbne og detaljerede diskantgengivelse gør VXT-serien meget velegnet til anvendelse i digitale audiosystemer med høj opløsning. LF-enheden i vævet Kevlar, med sine stive og lette kegler giver en meget distinkt basgengivelse med lav forvrængning og diskantenheden har dome i ægte silke, hvilket giver en klarere transparent gengivelse. Kabinettets buede sider og rundede hjørner giver meget lav brydning, hvilket giver et større ”sweet spot". På bagsiden finder man gennemtænkte finesser som fx. beskyttelse for kontakterne, så man ikke kommer til dem ved en fejltagelse. Samtlige modeller har balancerede combo-indgange med XLR og balancerede Jack. Specielt udformet K&M-fæste til både væg og stativ fås som ekstraudstyr.

KRKs subwoofere har let afrundede kanter og et moderne udseende, som matcher RoKIt eller V-modeller. Forstærkerne har indgange for både RCA og balanceret XLR og jack. Elektronikken indeholder bl.a. en groundlift og mulighed for med en fodkontrol let at udkoble bassen og HP-filtret. Integreret trinløst lowpassfilter mellem 50-130Hz giver højttaleren gode forudsætninger for at passe tilsvarende højttalere i både små og store studios.

KNS-serien er ikke hvilken hovedtelefon som helst. Til forskel fra "almindelige" hovedtelefoner, som leverer et afvejet lydbillede for at opnå en farverig musikoplevelse, er disse konstruerede for at fungere mere som studiomonitorer, så man på en optimal måde med kritiske ører kan høre hver lille detalje i hele frekvensregistret. De giver en naturlig og ærlig gengivelse, et stort dynamisk område med ekstrem lav distortion, konsekvent over hele registret, og det kommer tilpas for alle lydteknikere, studiemusikere, producere m.m.

Med komfort i tankerne er KNS-6400 & KNS-8400 en letvægtskonstruktion med lav masse og en justerbar hovedbøjle, og ørepuderne former sig godt langs brugernes unikke hovedform, hvilket giver forbedret lydisolering. Kabel, hoved- og øre-puder kan udskiftes for at sikre en lang levetid. En blød bæretaske følger med, præget med KRK logo til fx teknikere on the road. KNS-8400 har noget mere tætslutende materiale i ørepuderne og leveres også med et kort forlængerkabel med volumekontrol.

 • Lukket design
 • Justerbar hovedbøjle med stålskelet
 • Isolerende ørepuder
 • Roterbare kåber, 90°
 • 40 mm letvægts neodym driver
 • Maksimal effekt: 1000mW
 • Følsomhed: KNS-6400 : 95dB SPL @ 1mW / KNS-8400 : 97dB SPL @ 1mW
 • Frekvensområde: KNS-6400 : 10Hz-22kHz / KNS-8400 : 5Hz-23kHz
 • Ambient støjisolering, op til: KNS-6400 : 26dBA / KNS-8400 : 30dBA
 • Total overtonedistortion: <0,1%
 • Impedans: 36 ohm
 • Aftageligt 2,5m kabel (99,99% syrefri kobber)
 • Forgyldt 3,5 mm stereojack med adapter for 1/4"
 • Vægt uden kabel: KNS-6400: 202g, KNS-8400 232g

KRKs Generation 2 RoKit-monitorer lader dig høre det rigtige mix - de er nemlig designede for det specielle miljø i dit studie, ikke kun til musikbutikkens specialtilpassede showroom. RoKit-monitorerne har hvælvede sider og afrundede horn som næsten helt eliminerer forstyrrende refleksioner og skaber et større sweet spot for dig når du skal mixe. KRK's teknikerteam har specialjusteret frekvensgengivningen ud fra de nydesignede kabinetter og har desuden brugt nye enheder. Generation 2 RoKit har et aktivt delefilter og er bi-amped, dvs. signalet opdeles til bas- og diskantelementernes separate forstærkning for at give en præcis lydgengivelse.

 

 

Produktet er lagt i indkøbskurven