Artikelnummer 4870052

Numark Mixstream Pro +

Standalone DJ System med streaming, nu også til Amazon Music.

5595,00 kr./stk

03.03.23 - Engine DJ 3.0 er landet!

Med helt nye performance-features, bl.a. Drop Sampler, Engine Remote Library, Sample Content, Performance Heads-Up Dsiplay og meget mere! Hent den her.

Et komplet DJ-system

Mixstream Pro + er markedets mest feature-pakkede stand-alone DJ-controller til prisen. Softwaren er den samme vi finder i DENONs flagskibsmodeller, nemlig Engine DJ, der hastigt er ved at vokse sig til mange professionelle DJs foretrukne platform (Mixstream Pro + afløser Mixstream Pro).

Millioner af musiknumre

Mixstream Pro + snakker direkte med Amazon Music Unlimited, TIDAL, BeatPort, BeatSource, SoundCloud Go og DropBox. Det betyder, at uanset hvor og hvordan du ønsker at tilgå din musik og dine playlister, følger Mixtream Pro + dine mindste vink. Der er indbygget WiFi og lynhurtig analyse, så nye sange er klar med tempo og toneart på få sekunder. Alt dette foregår mens du spiller, så der er ingen afbrydelser, hverken når du øver eller spiller foran et publikum.

Indbyggede monitorhøjttalere

Mixstream Pro + har indbyggede stereo monitorhøjttalere, der er specielt udviklet - og placeret - til at give dig fremragende medhør, selv ved brug på klubber! De spiller så godt, at de fint kan bruges til hyggefesten hjemme i stuen, uden at der er behov for ekstra højttalere. De gør det samtidig også supernemt at øve dine set, uden at du skal have det helt store anlæg koblet på. Der er naturligvis separat volume-kontrol (delt med Booth) til de indbyggede højttalere.

Trådløs Philips HUE og Nanoleaf kontrol

Mixstream Pro + kan styre dine Philips HUE og/eller Nanoleaf pærer i takt til musikken, så du kan omdanne stuen til diskotek! Der er indbygget bunker af rytmiske figurer og lysmønsre, der nemt kan vælges via det store touch-display, og tilmed også redigeres, så du kan gøre dit sæt personligt og tilpasse det til de lamper, du har.

SoundSwitch integration

Med SoundSwitch softwaren (sælges separat) kan du selv designe dine lys-mønstre fra bunden og lave avancerede DMX-baserede lysshows. Mixstream Pro + kan læse SoundSwitch programmer, så der er intet behov for eksterne DMX-controllere og andet gøgl. Sæt blot SoundSwitch-DMX adapteren (følger med SoundSwitch softwarepakken - sælges separat) i din Mixstream Pro + og kobl den til din DMX-kæde, indlæs dine Venues og lad der være lys!

Stand-alone med alle formater

Uanset om du kommer fra Rekordbox, Serato eller iTunes, kan du via Engine DJ Desktop softwaren overføre dine playlister til en USB-stick, sætte den i Mixstream Pro + og gå igang med at spille dit gig. Computeren kan du lade stå derhjemme. Men Mixstream Pro + lader dig også bruge den som controller sammen med Serato DJ (Serato DJ Lite medfølger gratis), Virtual DJ (kræver ekstra licens) og din computer, hvis du foretrækker at afvikle med computeren.

Ultimativ kontrol

Det intuitive knap-layout og det 7" store touch-display gør det supernemt at navigere i selv komplekse sæt. Der er fire forskellige effekter (Echo, Flanger Delay, og Phaser) i superhøj kvalitet og 3-bånds "DJ"-equalizer for hver af de to kanaler. Desuden har hver kanal en dedikeret high-pass/low-pass filter knap, der gør det nemt at lave overgange og mash-ups. De store, stabile og vægtede 6" touch-følsomme jog-hjul kan stilles til tre forskellige scratch-modes (Free, Slip, og Pitch Nudge), og de fire Performance-knapper pr. kanal kan skifte mellem Cue, Saved Loop, Auto Loop og Roll), så det er kun din kreativitet, der sætter grænser for hvor vilde dine sæt kan blive. Og da disse også kan tilgås af Engine DJ-softwaren, vil funktionaliteten af disse knapper udvides i takt med at softwaren får nye features.

Specifikationer

 • Stereo XLR-udgang
 • Stereo RCA-udgang
 • 6,3 mm hovedtelefonudgang
 • 3,5 mm hovedtoelfonudgang
 • 6,3 mm mikrofonindgang
 • 2 USB-A porte til thumb-drives og SoundSwitch adapter (sælges separat)
 • USB-B port til computer
 • SD-kort slot


Tekniske data:

 • Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz +/- 1 dB
 • Dynamik: > 114 dB (A-weighted)
 • Signal-støjforhold: > 94 dB (A-vægtet)
 • Mikrofon headroom: > 16 dB
 • Mikrofonindgang: -40 dBu (unity) / -60 dBu (minimum)
 • Udgangs-headroom: > 16 dB
 • Udgangs-styrke:
  - Master, balanceret: +20 dBu (maximum) / +4 dBu (unity)
  - Master, ubalanceret: +16 dBu (maximum) / 0 dBu (unity)
 • Kanalseparation: < -110 dB (1 kHz, unity)
 • Frekvensrespons højttalere: 20 Hz – 20 kHz +/- 1 dB
 • Hovedtelefonudgang: < 30 mW