Artikelnummer 1315201

sE Electronics V2 Switch

Håndholdt, robust all-round dynamisk mikrofon med supernyrekarakteristik, indbygget pop-filter og tænd/sluk-knap.

475,00 kr./stk

En all-rounder til alle

V2 SWITCH er en håndholdt dynamisk supernyremikrofon med en integreret tænd/sluk-knap, der leverer sE's berømte V SERIES-dynamik, bekvemmelighed og lyd til et helt nyt segment. Dens balancerede lydkarakter gør V2 SWITCH ideel til vokal, tale og en bred vifte af instrumenter.

Designet fra grunden

Det skræddersyede supercardioid-kapseldesign isolerer signalet fra uønskede rumrefleksioner og baggrundsstøj, mens dtn sikrer høj tekstforståelighed selv i udfordrede lydmiljøer. Den indbyggede vindhætte reducerer uønsket vindstøj og plosiver, mens det integrerede ophæng reducerer håndteringsstøj, gulvvibrationer og anden rumlen, så du kan optræde uhindret og blive hørt tydfeligt og klarhed.

Moderne og robust

V2 SWITCH er bygget med en moderne tilgang med neodymiummagneter, snævre produktionstolerancer og erfarent håndværk, som giver V2 SWITCH stor dynamik, overlegen lydkvalitet og høj gain-before-feedback. Der er ikke den situation V2 SWITCH ikke håndterer. Med robust metalkonstruktion, et affaset rustfrit fjederstål-netgitter og guldbelagte XLR-kontakter sikrer V2 SWITCH holdbarhed, pålidelighed og korrosionsfri drift til mange års krævende brug.

 

Tænd/sluk

Knappen, der præcist og sikkert tænder og slukker mikrofonen uden mislyde er ideel til talkback, til personalekald, til konferenciers, DJs og meget mere. Det er også på scenen under pauser, eller når mikrofonen videregives til en gæstetaler.

 

Specifikationer

  • Dynamisk håndholdt all-round mikrofon med tænd/sluk knap
  • Supernyrekapseldesign isolerer signaletfra uønskede rumrefleksioner og baggrundsstøj
  • Kapselgitter af rustfrit fjedrende stål
  • Indvendig vindhætte reducerer uønsket vindstøj og plosiver
  • Integreret ophæng reducerer håndteringsstøj, gulvstøj og rumlen
  • Korrosionsfrit metalhus
  • Robust design - ingen plastikdele
  • Forgyldt XLR-stik = årtiers pålidelig signalforbindelse